Made in China

Sarkana Sporta Mašīna 917 Tehniskie kluči / konstruktors 355 gab (LEGO tipa)

Pieejamība: 1-3 darba dienas, Mūsu Noliktavā 2
ID: 13738
Produkta kods: ZA4754

12.99€
(Bez PVN: 10.74€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

 Imagem  Imagem  

Preces apraksts

Vecumsno 14+ gadiem
Dzimumszēns / meitene
Materiālsplastmasa
Iepakojuma izmēri:30 x 22 x 5,5 cm
Svars:0.355 kg
Preces kodsZA4754

UZMANĪBU! TEKSTS IR TULKOTS AR MAŠĪNTULKU!

355 elementu kluču komplekts ļaus uzbūvēt dzīvu leģendu – sporta auto 917. Komplektā ir visi nepieciešamie elementi šī auto uzbūvēšanai. Spēlēšanās ar klucīšiem ir neatņemama bērnības sastāvdaļa, klucīši ļauj vingrināties roku prasmes, roku-acu koordināciju, koncentrēšanos, pacietību, attīstīt iztēli un radošumu. Komplekts ir pilnībā izgatavots no plastmasas un viegli un patīkami savienojas, lai izveidotu unikālu, leģendāru sporta transportlīdzekli.
Komplektā ietilpst:
- 355 konstrukcijas elementi
- uzlīmes
- krāsainas, grafiskas instrukciju grāmatiņa

izmēri pēc salikšanas:
- garums 16 cm
- platums 7,1 cm
- augstums 4,2 cm

Komplekts paredzēts bērniem, kuriem patīk roku darbs un telpisku struktūru veidošana. Spēlēšanās ar klucīšiem pozitīvi ietekmē telpisko iztēli, smalko motoriku un koncentrēšanās spējas. Vislielākā visu veidu tehnisko, koka un magnētisko bloku izvēle atrodama Yolo Games veikalā. Komplekts iepakots estētiskā, krāsainā kastītē, lieliski der kā dāvana

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums