Made in China

Dārgakmeņu Arheoloģiskie Izrakumi

Pieejamība: 1-3 darba dienas, Mūsu Noliktavā 1
ID: 13764
Produkta kods: ZA4469

8.99€
(Bez PVN: 7.43€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

 Imagem  Imagem  

Preces apraksts

Vecumsno 6+ gadiem
Dzimumszēns / meitene
Materiālsģipsis / plastmasa
Iepakojuma izmēri:18,5 x 14,5 x 4,5 cm
Svars:0,525 kg
Preces kodsZA4469

UZMANĪBU! TEKSTS IR TULKOTS AR MAŠĪNTULKU!

Izglītojošs komplekts mazajam arheologam, dārgumu meklētājam. Izrakumu komplekts ar akmeņiem lieliski noderēs ikvienam mazajam meklētājam, izrakumu pētniekam. Rotaļlieta, ko dari pats, kas simulē arheoloģiskos izrakumus jaunā, unikālā un pievilcīgā formā. Pētnieka uzdevums ir ar āmuru, kalti vai otu izvilkt ģipša veidnē paslēptos dārgakmeņus.

Komplektā ietilpst:
- ģipša veidne, kurā ir apslēpti dārgakmeņi
- instrumenti āmurs, kalts, ota tīrīšanai

Ģipša veidnes izmēri:
- 15x11x2,5 cm

Kristālu raktuves ir lielisks izklaides veids gan bērniem, gan pieaugušajiem. Radošs komplekts sniegs daudz pozitīvas jautrības un lielisku brīvā laika pavadīšanas veidu. Spēlējot arheologu, var rasties arī jauna aizraušanās un vēlme sekot šim virzienam, un jau sen ir zināms, ka vēl daudz kas ir jāatklāj. Yolo Games veikalā atradīsi daudz izglītojošu, radošu rotaļlietu mazajiem pētniekiem.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums