Made in China

Annas tērps, Annas kostīms, Ledus Sirds 2

Pieejamība: 1-3 darba dienas, Mūsu Noliktavā 1
ID: 13855
Produkta kods: ZA4910

16.99€
(Bez PVN: 14.04€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

 Imagem  Imagem  

Preces apraksts

Vecums4-6 gadi
Dzimumsmeitene
Materiālsaudums
Iepakojuma izmēri:-
Svars:0,27 kg
Preces kodsZA4910

UZMANĪBU! TEKSTS IR TULKOTS AR MAŠĪNTULKU!

Fantastisks kostīms ikvienam mazajam Annas un Elzas piedzīvojumu fanam no Ledus Sirds. Tērps būs lieliski piemērots visa veida tērpu ballītēm, kostīmu ballītēm, priekšnesumiem un jebkurā laikā, kad meitene vēlas justies kā princese.

Komplektā ietilpst:
- kleita,
- apmetnis.

Melns, bagātīgi dekorēts, tas piesaista uzmanību ar zeltainiem, mirdzošiem dekoriem. Kleitai ir elastīga lente jostasvietā, kas ļauj viegli pielāgoties bērna figūrai.
Komplektā ietilpst arī gaiši violets apmetnis ar violetu apdari. Apmetnis ir dekorēts ar melniem, spīdīgiem rakstiem un zelta Velcro lipekļu aizdari. Viss izskatās ļoti iespaidīgi un liks katrai meitenei justies kā Arendelles princesei Annai.

Kleitas izmēri:
- garums apm. 73 cm
- piedurknes garums apm. 33 cm
- platums starp padusēm (mērīts plakaniski) apm. 35 cm
- vidukļa platums (bez stiepšanās, plakana) apm. 24 cm
Ieteicamais vecums: 4-6 gadi

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums