Made in China

Jūras Kuģu Kauja ar Lielgabaliem

Pieejamība: 1-3 darba dienas, Mūsu Noliktavā 2
ID: 13736
Produkta kods: GR0624

14.99€
(Bez PVN: 12.39€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

 Imagem  Imagem  

Preces apraksts

Vecumsno 4 gadiem
Dzimumszēns / meitene
Materiālsplastmasa
Iepakojuma izmēri:15,5 x 12,0 x 24,0 (cm)
Svars:0.64 kg
Preces kodsGR0624

UZMANĪBU! TEKSTS IR TULKOTS AR MAŠĪNTULKU

Jūras Kuģu Kauja ar Lielgabaliem ir lieliska ideja bērniem, kuriem patīk arkādes spēles. Ar šādu spēli mēs varam izcīnīt sīvu jūras kauju, neizejot no mājām. Vienkārši uzstādiet ieroču torņus, izvēlieties mūsu kuģu krāsu (katram spēlētājam ir 10 no tiem), novietojiet tos atbilstoši uz dēļa un sadaliet krāsaino munīciju vienādi. Iepakojumā ir dēlis, divi šaušanas torņi, kuģi divās krāsās: zilā un brūnā, un krāsainas bumbiņas šaušanai.
Iemetam bumbiņas šaušanas tornī un sākas 3,2,1 un jautrība sākas! Lai šautu, nospiediet zilo pogu, kas atrodas zem torņa. Bumbiņas izlido kā katapulta un mēģina izsist pretinieka kuģi. Mēs noliekam malā iznīcinātos kuģus un saskaitām zaudējumus pēc kara beigām. Uzvar tas, kurš iznīcināja vairāk ienaidnieka kuģu un zaudēja pēc iespējas mazāk no tiem, tādējādi saglabājot priekšrocības kaujas laukā.
Spēles noteikumi var atšķirties atkarībā no spēlētāju priekšstatiem, piem. spēlētāji var izšaut vienu lodi vienlaikus vai visas vienlaikus. Pateicoties iebūvētajam dēlim, krāsainās bumbiņas nepazudīs. Rotaļlieta ir pilnībā izgatavota no plastmasas, pievēršot uzmanību katrai detaļai, tāpēc tā izskatās patiešām fantastiski.

Komplektā ietilpst:
- dēlis
- 2 lielgabalu torņi
- 20 kuģi + mietiņi (10 zilā krāsā un 10 brūnā krāsā)
- 30 krāsainas bumbiņas

Spēlētāju skaits: 2

Izmēri:
- garums: 43 cm
- platums: 23 cm
- augstums: 9,5 cm
- lodītes diametrs: 1,2 cm
- kuģu izmērs aptuveni: 3 līdz 4 cm

Viens no efektīvākajiem veidiem, kā attīstīt bērnu savstarpējās saskarsmes prasmes, ir dažādu spēļu spēlēšana ar saviem mīļajiem. Galda spēles, arkādes spēles, kāršu spēles un citas attīsta inteliģenci, spēju efektīvi izteikties un nodot citiem cilvēkiem savus nodomus un vēlmes. Spēles ir lielisks veids, kā izklaidēties ar vienaudžiem vai kopā ar ģimeni.
Rotaļlieta ir iepakota jaukā krāsainā kastītē, lieliski piemērota kā dāvana.
Veikals Yolo Games piedāvā plašu rotaļlietu un arkādes spēļu izvēli bērniem un citiem. Mēs aicinām jūs!

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums