Made in China

Stratēģiska Puzles Spēle "Savieno 5 Dinozaurus"

Pieejamība: 1-3 darba dienas, Mūsu Noliktavā 1
ID: 13740
Produkta kods: GR0614

9.99€
(Bez PVN: 8.26€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

 Imagem  Imagem  

Preces apraksts

Vecumsno 5+ gadiem
Dzimumszēns / meitene
Materiālsplastmasa
Iepakojuma izmēri:27 cm x 27 cm x 5,5 cm
Svars:0.4 kg
Preces kodsGR0614

UZMANĪBU! TEKSTS IR TULKOTS AR MAŠĪNTULKU!

Savieno 5 Dinozaurus ir spēle bērniem un citiem, kas apvieno arkādes spēli un stratēģijas elementus.
Spēle ar interesantu grafiku noteikti ieinteresēs ne tikai aizvēsturisko radījumu cienītājus. Vienkārši noteikumi un aizraujoša spēle nodrošinās daudzas stundas neticami jautri.

Saturs:
- spēles bāze - "būris",
- 15 zili žetoni,
- 15 sarkani žetoni.

Spēlētāju skaits: 2
Spēlētāju vecums: 5+

Kā spēlēt?
Spēlētāji sadala žetonus savā starpā pēc krāsas. Jaunākais spēlētājs sāk, iemetot savu žetonu būrī caur spraugu. Spēlētāji pārmaiņus ievieto savus žetonus. Mērķis ir sakārtot 5 žetonus tā, lai tie pieskartos viens otram. Tos var sakārtot grupā, rindā – svarīgi, lai starp nākamajiem žetoniem nebūtu atstarpes. Spēlētāji vienlaikus cenšas sakārtot savus žetonus grupā un neļaut pretiniekam sasniegt šo mērķi.
Spēle prasa stratēģisku domāšanu un pretinieka gājienu paredzēšanu, kā arī veiklību un stabilu roku, lai nodrošinātu, ka žetons nonāk mūsu plānotajā vietā.
Izmantojiet savu galvu, savaldiet savus nervus un apvienojiet savus 5 žetonus, lai uzvarētu!

Izmēri:
- būra dēlis: apm. 19 cm x 21,5 cm x 5 cm,
- žetoni: no apm. 3,5 cm līdz 5,5 cm


Viens no efektīvākajiem veidiem, kā attīstīt starppersonu prasmes bērnos, ir dažādu spēļu spēlēšana ar saviem mīļajiem. Galda spēles, kāršu spēles un citas attīsta inteliģenci, spēju efektīvi izteikties un nodot citiem cilvēkiem savus nodomus un vēlmes. Komplekts iepakots krāsainā, estētiskā kastītē, lieliski der kā dāvana.
Vislielākā galda, kāršu un arkādes spēļu izvēle atrodama Yolo Games veikalā. Mēs jūs aicinām!

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums