POLESIE

Bruņurupuča Konstruktors

Pieejamība: 1-3 darba dienas, Mūsu Noliktavā 1
ID: 14427
Produkta kods: 83555

2.62€
(Bez PVN: 2.17€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

 Imagem  Imagem  

Preces apraksts

Vecumsno 3 gadiem
Dzimumszēns/meitene
Materiālsplastmasa
Krāsadaudzkrāsains
Produkta izmēri147mm х 97mm х 95mm
Svars0.100
Produkta kods83555
  

Krāsains konstruktors bruņurupucis no labi pazīstama un cienījama Polesie uzņēmuma ir ideāla rotaļlieta, lai iepazīstinātu mazuli ar "Dari pats" entuziastu pasauli. Paredzēts bērniem no 3 gadu vecuma . Komplektā ietilpst skrūvgrieznis transportlīdzekļa kustīgo daļu saskrūvēšanai un atskrūvēšanai. Rotaļlieta attīsta bērna roku prasmes un rosina viņa iztēli. Viss ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir droši bērniem.

Īpašības:

- komplektā ietilpst 25 elementi,
- transportlīdzeklim ir kustīgi elementi pagriešanai un atskrūvēšanai,
- paredzēts bērniem no 3 gadu vecuma,
- izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, drošs bērniem,
- krāsa piešķirta nejauši,
- attīsta manuālās prasmes, rosina iztēli un iepazīstina pasauli ar mazo "Dari pats" entuziastu.

Polesie izcilas kvalitātes plastmasas rotaļlietu ražotājs. Vienmēr ir bijuši veltīti jaunu produktu izpētei un attīstībai, lai apmierinātu pašreizējās tirgus prasības. Uzņēmums dibināts 1998. gadā un kopš tā laika esam pielikuši pūles, lai ražotu augstas kvalitātes, higiēniskas, drošas un sirdi sildošas rotaļlietas un spēles. Mēs esam vadošais un plaši atzīts plastmasas rotaļlietu un spēļu ražotājs un eksportētājs, kas sniedz zināšanas un izklaidi visu vecuma grupu bērniem.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums