POLESIE

POLESIE Krāsains Noasa šķirsta formas figūru šķirotājs

Pieejamība: Izpārdots, jautāt mums par pieejamību
ID: 12655
Produkta kods: 40374

18.49€
(Bez PVN: 15.28€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

 Imagem  Imagem  

Preces apraksts

Vecumsno 12 mēnešiem
Dzimumszēns/meitene
Materiālsplastmasa
Krāsadaudzkrāsains
Iepakojuma izmērs31x15x19 (cm)
Svars0,6 kg
Produkta kods40374

Ir pienācis laiks iekāpt Noasa šķirstā no slavenā Polesie uzņēmuma! Tas ir Noasa šķirsta formas figūru šķirotājs. Rotaļlietā jūs atradīsiet četras dzīvnieku figūriņas, piemēram: žirafe, zilonis, lauva un pantera. Kuģa kapteinis, protams, ir Noa, kurš arī ir atrodams uz šķirsta. Katra no tām ir atšķirīga ģeometriskā figūra. Bērna uzdevums ir ievietot dzīvnieku attiecīgajās bedrītēs uz jumta vai šķirsta sāniem. Šķirsta priekšgalā atradīsim vietu, kur piesiet aukliņu.

Īpašības:

- no 12 mēnešiem,
- 6 figūras,
- figūras, ģeometrisku figūru formā,
- krāsots ar netoksiskām krāsām,
- produkts ir drošs bērniem.
Rotaļlieta attīsta:

- ģeometrisko figūru apgūšanu,

- loģisko domāšanu,
- roku prasmes,
- acu koordināciju.

Polesie izcilas kvalitātes plastmasas rotaļlietu ražotājs. Vienmēr ir bijuši veltīti jaunu produktu izpētei un attīstībai, lai apmierinātu pašreizējās tirgus prasības. Uzņēmums dibināts 1998. gadā un kopš tā laika esam pielikuši pūles, lai ražotu augstas kvalitātes, higiēniskas, drošas un sirdi sildošas rotaļlietas un spēles. Mēs esam vadošais un plaši atzīts plastmasas rotaļlietu un spēļu ražotājs un eksportētājs, kas sniedz zināšanas un izklaidi visu vecuma grupu bērniem.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums