WOOPIE

Woopie Bērnu Loka Šāvēja Komplekts

Pieejamība: 1-3 darba dienas, Mūsu Noliktavā 2
ID: 11907
Produkta kods: 40352
Svītrkods: 5904326940352

10.42€
(Bez PVN: 8.61€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

 Imagem  Imagem  

Preces apraksts

Vecumsno 6 gadiem
Dzimumszēns / meitene
Materiālsplastmasa
Preces izmērs:loks: 41 (cm), bultas 34 (cm), bultu maks 21 (cm)
Svars:0.2 kg
Preces kods40352

Loka šāvēja komplekts no WOOPIE ir lieliska izvēle jūsu mazajam. Rotaļlietai komplektā ir loks un 3 bultas ar piesūcekni galos, kas rada īstas bultas sajūtu. Rotaļlietā ir iekļauta arī loka bultām paredzētā trīce, lai, spēlējoties ar draugiem ārā, piekļuve bultām būtu ātrāka un vienkāršāka. Pateicoties tam, jūsu bērns var justies kā īsts strēlnieks. Viss jaukās, pieklusinātās krāsās, kas piesaista uzmanību un rosina spēlēties.

Raksturīgs:

- komplektā ir loks , bultu turēšanas siksniņa ar plecu siksnu un 3 bultas ar piesūcekni galā,
- komplekts bērniem no 6 gadu vecuma,
- augstas kvalitātes materiāls,
- krāsotas ar netoksiskām krāsām,
- asu malu trūkums nodrošina drošu spēli.
Rotaļlieta attīsta:

- iztēles,
- rokas prasmes,
- kognitīvās spējas,
- spēja domāt loģiski,
- acs-rokas koordinācija.
Woopie ir viens no vadošajiem plastmasas rotaļlietu ražotājiem Eiropā. Woopie produkti tiek veiksmīgi pārdoti vietējā tirgū un visā Eiropā. Woopie

zīmola rotaļlietām ir viens mērķis – iepriecināt bērnus! No bagātīgā sortimenta Woopie cita starpā ir karnevāla tērpi un kostīmi bērniem, kā arī piekaramās šūpoles, putuplasta rotaļlietas, dažāda veida dārza rotaļlietas un daudz kas cits! Ļaujieties jautrībai – ļaujiet sevi aizraut Woop!

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums