WOOPIE

Woopie Lodīšu pistoles putu lodītes automātiskais palaišanas automāts 7 gab.

Pieejamība: 1-3 darba dienas, Mūsu Noliktavā 1
ID: 13254
Produkta kods: 40277
Svītrkods: 5904326940277

20.76€
(Bez PVN: 17.16€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

 Imagem  Imagem  

Preces apraksts

Vecumsno 6 gadiem
Dzimumspuika / meitene
Materiālsplastmasa
Preces izmērs:pistoles garums aptuveni 42 (cm)
Iepakojuma izmēri:42 x 7,7 x 19 (cm)
Svars:0,5 kg
Preces kods:40277

UZMANĪBU! TEKSTS IR TULKOTS AR MAŠĪNTULKU!

Lodīšu pistoles automātiskais palaidējs no WOOPIE zīmola ir jautra ideja jūsu bērnam. Pateicoties šai rotaļlietai, bērns varēs šaut un gāzt dažādus mērķus. Rotaļlieta ir ļoti ērti lietojama, ielādēt palaišanas ierīci, iebāzt putuplasta lodi mucā, tad pavelciet sviru pret sevi, nospiediet uguns pogu un vērojiet, cik tālu bumbiņa lido. Bērns viens vai kopā ar draugiem var organizēt šaušanas sacensības mērķī, un mērķis var būt jebkas, pateicoties lielajām putuplasta patronām. Palaišanas iekārta ir liela, taču tajā pašā laikā tā ir viegla un viegli pārnēsājama, un tai nav nepieciešama sarežģīta montāža un baterijas. Var izmantot visur mājā un dārzā!

Raksturīgs:

  • - rotaļlieta no 6 gadu vecuma,
  • - vienkārši lietojams - ievietojiet lodes, pavelciet rokturi un šaujiet ar pogu,
  • - garš diapazons,
  • - vienkārša montāža, nav nepieciešamas baterijas,
  • - krāsains iepakojums lieliski piemērots dāvanai.


Komplektā ietilpst:

  • - pistole / palaišanas iekārtas,
  • - 6 lielas putuplasta bumbiņas/lodes.


Uzņēmums Woopie ir viens no vadošajiem plastmasas rotaļlietu ražotājiem Eiropā. Woopie produkti tiek veiksmīgi pārdoti vietējā tirgū un visā Eiropā.

Woopie rotaļlietām ir viens mērķis – iepriecināt bērnus! Bagātīgajā sortimentā Woopie, cita starpā, piedāvā karnevāla tērpus un kostīmus bērniem, kā arī iekarināmas šūpoles, putuplasta rotaļlietas, dažāda veida dārza rotaļlietas un daudz ko citu! Ļaujiet sevi izklaidēt — ļaujiet sevi izklaidēt Woopie!

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums