DICKIE

Dickie Toys rotaļu komplekts Mack kravas auto ar laivu uz piekabes, gaismas un skaņas, 41 cm

Pieejamība: 1-3 darba dienas, Mūsu Noliktavā 1
ID: 11901
Produkta kods: 3747009
Svītrkods: 4006333076114

21.13€
(Bez PVN: 17.46€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

 Imagem  Imagem  

Preces apraksts

Vecumsno 3 gadiem
Dzimumspuika
Materiālsplastmasa
Preces izmērs:kravas auto garums 41 см
Iepakojuma izmēri:42.5 х 8.5 х 12.5 см
Svars:0.420 kg
Preces kods:3747009

UZMANĪBU! TEKSTS IR TULKOTS AR MAŠĪNTULKU!

Dickie Toys rotaļlietu Mack traktors ir mazāka, licencēta jaudīgas amerikāņu kravas automašīnas kopija ar piekabi un laivu. Viņa iepazīstinās mazuli ar lielo automašīnu pasauli un to mērķi.

Īpatnības:

Komplekts ir izgatavots no kvalitatīvas, izturīgas plastmasas un tam ir augstas detalizācijas un moderns, spilgts dizains;
kravas automašīna pārvadā oranžu laivu, kas ar siksnām piestiprināta pie garas piekabes (noņemama);
brīvā riteņa mehānisms nodrošina vienmērīgu rotaļu transportlīdzekļa kustību;
rotaļu laiva var peldēt, pateicoties īpašam uztīšanas mehānismam;
Skaņas un gaismas efekti padara spēli vēl reālistiskāku.
Jauda: 1,5 V R03 x 2 (iekļauts)

Kravas automašīnas izmērs 40 cm

Iepakojums 42,5 x 8,5 x 12,5 cm

Vācu zīmols Dickie Toys tika dibināts 1971. gadā ar ražošanu Honkongā (Ķīna). Uzņēmuma galveno rotaļlietu klāstu veido reālistiski licencēti dažādu tēmu un dažādu vecuma grupu automašīnu modeļi: ugunsdzēsības, pašvaldības un ceļu tehnika, policija, ātrā palīdzība. Kā arī radiovadāmi modeļi, transformatori un rotaļlietas, kas aprīkotas ar patentētu pneimatisko piedziņu Air Pump.
Dickie modelis ir precīza tā oriģinālā prototipa kopija, DICKIE ražošanā izmanto modernas tehnoloģijas un īpašu uzmanību pievērš detaļām un tehniskajai atbilstībai.

DICKIE sortimentā ir sērijas, kas ir pieprasītas un neticami populāras kolekcionāru vidū. Tie ir modeļi, kas samazinātā veidā atbilst īstām automašīnām.

Galvenais veiksmes noslēpums ir pilnīga atbilstība un vislielākā uzmanība mazākajām detaļām, DICKIE modeļi ir ārkārtīgi uzticīgi oriģinālajiem prototipiem. Viens no svarīgiem DICKIE principiem ir koncentrēšanās uz produktu daudzveidību. Tas ir sekas novatoriskajai attīstībai rotaļlietu nozarē.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums